Brons Partner VVV Amsterdam Speciale fietstocht met gids
Ajaxbike fietsverhuur en fietstours
Ajaxbike Amsterdam fietsverhuur

Audiotour

Englisch translation click here.

Bij Ajaxbike staat persoonlijke service voorop. Naast het verhuren van fietsen kun je een persoonlijke fietstour boeken met onze gespecialiseerde fietsgids Ingrid. Nieuw is dat wij nu ook de leukste fietstochten aanbieden via de gratis izi.TRAVEL app op je smartphone. Alle tours zijn door ons zelf samengesteld en deze is door onszelf ingesproken. Via de app laten we je onze favoriete plekken in Amsterdam zien die je op je gemak kunt ontdekken met je eigen smartphone.

button: klik hier om izi.TRAVEL app te downloaden

Privégids of fietstours op maat

Mocht je interesse hebben in een fietstour met Ingrid, dan kun je hier via de site alvast een voorproefje van nemen via de izi.TRAVEL app. Samen met ons kun je natuurlijk ook altijd een op maat gemaakte tour samenstellen voor jouzelf, je familie of elk ander gezelschap.

Individuele Ajaxbike tour via izi.TRAVEL app

Download de gratis izi.TRAVEL app via de Apple Store (iPhone of iPad), Google Play Store (Android) of de Windows Phone Store. Vergeet niet je locatie instellingen aan te zetten. En: handen aan het stuur, want bij iedere highlight op de route spelen de verhalen zich vanzelf af. De app werkt handsfree! Zodra je de izi.TRAVEL app hebt geïnstalleerd, zoek je op 'Ajaxbike'. Laat je rondleiden langs de leukste plekken in Amsterdam zonder te verdwalen en luister naar verhalen die je bijblijven.
Tip: download de Ajaxbike tours alvast voor je bezoek, zodat je ook zonder WiFi van de tour kan genieten.

download de gratis izi.Travel app en geniet van de leukste fietstochten